Adidas Copa Mundial – populairste voetbalschoen aller tijden

De Adidas Copa Mundial is de meest populaire voetbalschoen aller tijden. Er is geen enkel model voetbalschoen dat meer verkocht is wereldwijd dan de Adidas Copa Mundial.

Geschiedenis Adidas Copa Mundial

De historie van de Adidas Copa Mundial gaat terug naar 1979, toen de iconische voetbalschoen op de markt werd gebracht. De schoen werd speciaal ontworpen voor het WK voetbal 1982 in Spanje. Copa Mundial betekent dan ook ‘Wereldbeker’.

De Adidas Copa Mundial is verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder kunstgrasschoenen, zaalvoetbalschoenen en voetbalschoenen voor op gras. De kicksen hebben een bovenkant van kangoeroeleer en daarnaast biedt de leren hiel een optimale duurzaamheid en stabiliteit.

Beroemde spelers op Adidas Copa Mundial

Door de jaren heen hebben beroemde voetbalspelers op de Adidas Copa Mundial gespeeld, waaronder Diego Maradona, Jari Litmanen, Zinedine Zidane, Franz Beckenbauer, Franco Baresi, Gareth Bale en Xabi Alonso.

Adidas Copa Mundial Kleuren

Tot 2013 was de Adidas Copa Mundial alleen in het zwart verkrijgbaar met de beroemde Adidas strepen in het wit. Op 30 september 2013 werd een model gelanceerd waarbij men de kleuren had omgedraaid: een witte Copa Mundial met zwarte strepen. Daarna lanceerde Adidas ook een zogenaamd Copa Mundial Samba-pack ter gelegenheid van de Wereldkampioenschappen voetbal 2014 in Brazilie, de legandarische voetbalschoen in vijf verschillende kleuren: lichtblauw, donkerblauw, oranje, rood en geel.

Adidas Copa Mundial op Sportschoenen24

Speel je wedstrijden en verbeter je skills op de populairste voetbalschoen aller tijden. De Adidas Copa Mundial is verkrijgbaar op Sportschoenen24 in diverse maten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?